Welkomst cadeau

Als dank voor jou inschrijving krijg je een super leuk welkomst cadeau!

Het welkomst cadeauWelkomst-cadeau bij inschrijving van kraamzorg Wereld Wonder

Het cadeau is geldig vanaf het moment dat je bent ingeschreven bij Kraamzorg WereldWonder tot en met 8 dagen na je bevalling. Op dit moment is het welkomstcadeau:

  • Een baby kleding setje t.w.v. €50,-

Verder krijg je een unieke code om toegang te krijgen tot super handige instructievideos. Is de kraamzorg al voorbij, maar twijfel je hoe je iets moet aanpakken? De instructievideo’s helpen jou verder op weg.

Het baby kleding setje

Het kledingsetje wordt zorgvuldig door ons uitgekozen. We maken een combi van een broek en t-shirt of jurk en legging van het kledingmerk Noppies in de kledingmaten 56 en 62. Bij het setje krijg je een XL baby badcape cadeau! Je kunt kiezen uit de volgende setjes:

  • Unisex
  • Jongen
  • Meisje

De keuze kun je direct doorgeven via het inschrijfformulier of eventueel op een later moment. Dit kan per e-mail, telefoon, via het intake gesprek of aan de kraamverzorgende in jouw kraamweek. Je mag jouw keuze tot 8 dagen na je bevalling aan ons doorgeven. Daarna vervalt het welkomstcadeau.

Eén keer per week versturen we de pakketen via DHL post. Heb je jouw keuze direct bij inschrijving doorgegeven, dan kan het 2 tot 3 weken duren voordat je, jouw pakket thuis ontvangt. Geef je het op een later moment aan ons door, dan gaat het pakketje mee met de verzending van de week.

Welkomst-cadeau-kraamzorg-WereldWonder

Schrijf je in en ontvang ook een welkomstcadeau.