Uitleen en verhuur tijdens de kraamzorg

Uitleen en verhuur tijdens de kraamzorg

Tijdens de bevalling en kraamtijd zijn er een aantal producten die handig zijn om te lenen en huren. Onze assortiment voor de uitleen en verhuur zijn de bedklossen, de Geboorte-Tens, borstkolven van de merken Medela en Ardo en baby weegschalen. Tevens verkopen we ook borstkolven en losse onderdelen van de merken Medela en Ardo.

Uitleen van bedklossen

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk om vanaf je 37ste zwangerschapsweek een aantal aspecten geregeld te hebben. Of je nu thuis of poliklinisch wilt bevallen, het is noodzakelijk dat je je bed verhoogt naar 80cm door middel van bedklossen.  Bij een thuisbevalling is ook een ondersteek of toiletstoel, een rugsteun en een douchestoel belangrijk om in huis te hebben.

Wij werken nauw samen met Medipoint. Bestel je bedklossen via dit formulier, welke je kunt downloaden en opsturen, en ze brengen het gratis bij je thuis.

Borstvoeding

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan artikelen om de borstvoeding op gang te brengen of te ondersteunen. We verhuren borstkolven van het merk Medela en Ardo. Verder verkopen we ook borstkolven en losse onderdelen van het merk Medela en Ardo.

De borstkolf kan gehaald worden op onze locatie Laan van ‘sGravenmade 74, 2495 AJ Den Haag. Tijdens onze kantoortijden (09:00-16:00 uur). Graag vooraf even bellen om te reserveren: 070 305 2040.

Prijslijst Huur Borstkolf Ardo

Borg Huur per dag Huur per week Huur per maand
€55,- €2,- €14,- €55,-

Let op! Naast de verhuur is het vanwege hygiëne noodzakelijk om een afkolfset erbij te kopen. Een enkele afkolfset kost €17,50 en een dubbele afkolfset kost €34,50

Verhuur borstkolf Ardo Prijslijst Huur Borstkolf Medela

Borg Huur per dag Huur per week Huur per maand
€65,- €2,50 €16,- €65,-

Verhuur borstkolf Medela

Let op! Naast de verhuur is het vanwege hygiëne noodzakelijk om een afkolfset erbij te kopen. Een enkele afkolfset kost €27,50 en een dubbele afkolfset kost €37,50

Verhuur weegschaal

Tijdens de kraamtijd weegt de kraamverzorgster elke dag jouw baby. Zeker als je borstvoeding geeft maar ook met flesvoeding is het fijn om op de hoogte te blijven van het gewicht van jouw kleintje.

Prijslijst Huur Baby Weegschaal

Borg Huur per dag Huur per week Huur per maand
€50,- €3,- €15,- €60,-

Verhuur baby weegschaal

Verhuur geboorte Tens

De Geboorte Tens geeft pijnverlichting bij de bevalling. De Tens werkt door middel van tintelingen die via speciale pleisters door de huid heen naar de onderliggende zenuwvezels worden gestuurd. Zo word de pijn onderbroken en voel je dus minder pijn.

Deze vorm van pijnbestrijding is:Verhuur van de Geboorte Tens

  • Veilig voor moeder en kind
  • Heeft geen bijwerkingen
  • Stimuleert de natuurlijke lichaamsfuncties
  • Sterkte is zelf in te stellen
  • Zowel thuis als in het ziekenhuis te gebruiken
  • In combinatie met andere methoden van pijnverlichting mogelijk
  • ook bruikbaar voor andere pijnbestrijding zoals bekkeninstabiliteitklachten

Prijslijst Huur Geboorte-Tens

Wilt u een Geboorte-Tens huren bel dan naar 070 305 2040.

Borg Huur per dag Huur per week Huur per maand
€50,- €2,- €12,50 €45,-

Let op! Naast de verhuur van de Tens is het nodig vanwege hygiëne voorschriften om een eigen setje elektroden stickers erbij te kopen. Een setje van 4 stickers kost €16,-. 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren