fbpx

Borstkolf verhuur

De borstvoedingsperiode is een fantastische ervaring voor moeder en baby. Wij ondersteunen en begeleiden je graag in deze belangrijke tijd. We verhuren en verkopen een aantal borstvoeding gerelateerde producten en kunnen je ook verder helpen aan een fijne lactatiekundige. Wil je meer informatie over de uitleen en verhuur van onze producten? Dan verwijzen we je graag door naar onze pagina uitleen en verhuur.

Verkoop borstvoeding gerelateerde producten 

Wij hebben een groot assortiment aan borstvoeding ondersteuningsproducten, zoals borstkolven, losse onderdelen, bewaar producten, verzorgingsproducten bij ongemakken en handige lingerie en kleding tijdens het voeden.

Borstkolf Freestyle Medela kopen Voedingskussen van Koeka Dirfrax bewaarzakjes voor moedermelkNatural Nipple Butter kopen

Verhuur borstkolf

Tijdens kantooruren kun je bij ons een borstkolf huren van de merken Medela en Ardo. Graag vooraf even bellen om te reserveren: 070 305 20 40.

Prijslijst Huur Borstkolf Medela

Borg Huur per dag Huur per week Huur per maand
€65,- €2,50 €16,- €65,-

Borstkolf huren

Let op! Naast de verhuur is het vanwege hygiëne noodzakelijk om een afkolfset erbij te kopen. Een enkele afkolfset kost €27,50 en een dubbele afkolfset kost €37,50.

Prijslijst Huur Borstkolf Ardo

Borg Huur per dag Huur per week Huur per maand
€55,- €2,- €14,- €55,-

Let op! Naast de verhuur is het vanwege hygiëne noodzakelijk om een afkolfset erbij te kopen. Een enkele afkolfset kost €17,50 en een dubbele afkolfset kost €34,50.

Lactatiekundige

Al onze kraamverzorgsters zijn gespecialiseerd op het gebied van lactatie.

Vragen rondom de borstvoeding? Geef ons even een belletje. Is een lactatiekundige toch noodzakelijk? Dan kunnen wij dit voor je regelen. Kraamzorg WereldWonder werkt intensief samen met ervaren en deskundige lactatiekundigen.

Discreet borstvoeding geven

Bel voor meer informatie naar: 070-305 20 40.

Veel zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) een lactatiekundig consult, dit kun je in de polisvoorwaarden terugvinden.