Borstvoeding ondersteuningsproducten

De borstvoedingsperiode is een fantastische ervaring voor moeder en baby. Wij ondersteunen en begeleiden je graag in deze belangrijke tijd.

Verkoop

Wij hebben een groot assortiment aan borstvoeding ondersteuningsproducten, zoals borstkolven, losse onderdelen, bewaar producten, verzorgingsproducten bij ongemakken en handige lingerie en kleding tijdens het voeden.

Borstkolf Freestyle Medela kopen Voedingskussen van Koeka Dirfrax bewaarzakjes voor moedermelkNatural Nipple Butter kopen

Verhuur borstkolf

24 uur per dag / 7 dagen per week kun je bij ons een borstkolf huren. Graag vooraf even bellen om te reserveren: 070 305 2040.

 

Prijslijst Huur Borstkolf

Borg Huur per dag Huur per week Huur per maand
€65,- €2,50 €16,- €65,-

Borstkolf huren

Let op! Naast de verhuur is het vanwege hygiëne noodzakelijk om een afkolfset erbij te kopen. Een enkele afkolfset kost €27,50 en een dubbele afkolfset kost €37,50.

Prijslijst Huur Borstkolf Ardo

Borg Huur per dag Huur per week Huur per maand
€55,- €2,- €14,- €55,-

Let op! Naast de verhuur is het vanwege hygiëne noodzakelijk om een afkolfset erbij te kopen. Een enkele afkolfset kost €17,50 en een dubbele afkolfset kost €34,50.


Weegschaal

Tijdens de kraamtijd weegt de kraamverzorgster elke dag jouw baby. Zeker als je borstvoeding geeft maar ook met flesvoeding is het fijn om op de hoogte te blijven van het gewicht van jouw kleintje. Je kunt bij ons binnen wandelen en gratis je baby wegen of huur een weegschaal voor thuis.

Locaties om je baby te wegen: Centrum Den Haag, Lijnbaan 32 (13e verdieping ‘Geboortekliniek Den Haag’).

Prijslijst Huur Baby Weegschaal

Borg Huur per dag Huur per week Huur per maand
€50,- €3,- €15,- €60,-

Gratis baby wegen