Uitleen en verhuur

Uitleen

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk om vanaf je 37ste zwangerschapsweek een aantal aspecten geregeld te hebben. Of je nu thuis of poliklinisch wilt bevallen, het is noodzakelijk dat je je bed verhoogt naar 80cm door middel van bedklossen.  Bij een thuisbevalling is ook een ondersteek of toiletstoel, een rugsteun en een douchestoel belangrijk om in huis te hebben.

Wij werken nauw samen met Medipoint. Bestel je bedklossen, weegschaal en andere benodigdheden via via dit formulier, welke je kunt downloaden en opsturen, en ze brengen het gratis bij je thuis.

Borstvoeding

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan artikelen om de borstvoeding op gang te brengen of te ondersteunen. Bekijk ons assortiment op de pagina ‘borstvoedingsartikelen’.

Verhuur borstkolf

24 uur per dag / 7 dagen per week kun je bij ons een borstkolf huren. De borstkolf kan gehaald worden op onze locatie in het centrum van Den Haag (HMC Westeinde ziekenhuis). Het liefste tijdens kantoortijden (08:30-17:00 uur). Graag vooraf even bellen om te reserveren: 070 305 1870.

Prijslijst Huur Borstkolf Ardo

Borg Huur per dag Huur per week Huur per maand
€55,- €2,- €14,- €55,-

Prijslijst Huur Borstkolf Medela

Borg Huur per dag Huur per week Huur per maand
€65,- €2,50 €16,- €65,-

Borstkolf huren

Let op! Naast de verhuur is het vanwege hygiëne noodzakelijk om een afkolfset erbij te kopen. Een enkele afkolfset kost €27,50 en een dubbele afkolfset kost €37,50

Weegschaal

Tijdens de kraamtijd weegt de kraamverzorgster elke dag jouw baby. Zeker als je borstvoeding geeft maar ook met flesvoeding is het fijn om op de hoogte te blijven van het gewicht van jouw kleintje. Je kunt bij ons binnen wandelen en gratis je baby wegen of huur een weegschaal voor thuis.

Locaties om je baby te wegen: Centrum Den Haag, Lijnbaan 32 (13e verdieping ‘Geboortekliniek Den Haag’)

Prijslijst Huur Baby Weegschaal

Borg Huur per dag Huur per week Huur per maand
€50,- €3,- €15,- €60,-

Gratis baby wegen

Geboorte Tens

De Geboorte Tens geeft pijnverlichting bij de bevalling. De Tens werkt door middel van tintelingen die via speciale pleisters door de huid heen naar de onderliggende zenuwvezels worden gestuurd. Zo word de pijn onderbroken en voel je dus minder pijn.

Deze vorm van pijnbestrijding is:Verhuur van de Geboorte Tens

  • Veilig voor moeder en kind
  • Heeft geen bijwerkingen
  • Stimuleert de natuurlijke lichaamsfuncties
  • Sterkte is zelf in te stellen
  • Zowel thuis als in het ziekenhuis te gebruiken
  • In combinatie met andere methoden van pijnverlichting mogelijk
  • ook bruikbaar voor andere pijnbestrijding zoals bekkeninstabiliteitklachten

Prijslijst Huur Geboorte-Tens

Wilt u een Geboorte-Tens huren bel dan naar 070 305 1870.

Borg Huur per dag Huur per week Huur per maand
€50,- €2,- €12,50 €45,-

Let op! Naast de verhuur van de Tens is het nodig vanwege hygiëne voorschriften om een eigen setje elektroden stickers te kopen. Een setje van 4 stickers kost €16,-. 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren