Welkomst cadeau

Als dank voor jou inschrijving krijg je een super leuk welkomstcadeau!

Het welkomstcadeauWelkomstcadeau bij inschrijving van Wereld Wonder

Het cadeau is geldig vanaf het moment dat je bent ingeschreven bij het Verloskundig Centrum Haaglanden en/of Kraamzorg Wereld Wonder tot en met 8 dagen na je bevalling. Op dit moment is het welkomstcadeau een keuze uit:

  • Een 3D pretecho t.w.v. €70,-
  • Een baby kleding setje t.w.v. €50,-

Verder krijg je een unieke code om toegang te krijgen tot super handige instructievideos. Is de kraamzorg al voorbij, maar twijfel je hoe je iets moet aanpakken? De instructievideo’s helpen jou verder op weg.

De gratis 3D pretechoGratis 3D pretecho

Een echo geeft jou een kijkje in de belevingswereld van jouw baby in je buik. Tijdens je zwangerschap krijg je diverse echo’s. Een pretecho in 3D is het mooiste tussen de 26 en 30 weken zwangerschap. Kies je voor de 3D pretecho? Maak dan een afspraak door ons te bellen op 070 305 18 70 of stuur ons even een e-mailtje: administratie@wereldwonder.nl.

De echo’s worden gemaakt door de verloskundigen van het Verloskundig Centrum Haaglanden. Op twee verschillende locaties hebben wij een echo apparaat staan. Je kunt kiezen uit de locaties:

  • Den Haag (Lijnbaan 32, in het HMC Westeinde)
  • Voorburg (Kon. Julianaplein 15)

Het baby kleding setje

Kies je voor het baby kledingsetje? Dan kun je kiezen uit de volgende setjes:

  • Unisex
  • Jongen
  • Meisje

Geef dit via het inschrijfformulier of eventueel op een later moment, telefonisch aan ons door en we versturen het setje per post naar je toe. Je mag jouw keuze tot 8 dagen na je bevalling aan ons doorgeven. Daarna vervalt het welkomstcadeau.

Schrijf je in en ontvang ook een welkomstcadeau.