deel pagina:

Welkom bij Kraamzorg Wereld Wonder

 

Hartelijk gefeliciteerd met je zwangerschap!

Het krijgen van een baby is een prachtig moment in je leven. In die eerste dagen wil je omringd zijn met de beste zorg, zodat je in een prettige sfeer kunt genieten van je baby. Wij bieden deze zorg aan jou. In de kraamtijd maar ook daarvoor heb je waarschijnlijk veel vragen en er moet veel geregeld worden. Kraamzorg Wereld Wonder helpt jou graag met het beantwoorden van al jouw vragen en helpt jou op weg.

Boven alles wensen wij jou een goede zwangerschap toe en voor straks een voorspoedige bevalling en een fijne kraamtijd!

Schrijf je in

En ontvang een cadeaubon van 50 euro


Ontvang bij inschrijving een cadeaubon die je direct mag verzilveren! Denk aan leuke babykleding van www.elliashop.com of een heerlijke massage voor jezelf.


Expertisecentrum V
oorburg

Hét expertisecentrum rondom zwangerschap, bevalling en kraamtijd is te vinden in Voorburg! In het expertisecentrum komen de kwaliteiten van Wereld Wonder en Ellia samen. Je kunt hier terecht voor je vragen, het afsluiten van kraamzorg, het boeken van zwangerschapsmassages en het samenstellen van de babyuitzet Lees meer.

Online instructievideo's

Steeds meer ouders verzamelen online informatie om zich voor te bereiden op het ouderschap. Onze clienten krijgen toegang tot een platform met informatieve video’s en instructies. Duidelijk en overzichtelijk alle betrouwbare informatie op een rij.